Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Update Lebbencsleves

lebbencsleves.jpgHozzávalók 4 fő

8 dkg tészta
30 dkg csicsóka
10 dkg füstölt szalonna
10 dkg fej vöröshagyma
2 dkg pirospaprika

A csicsókát hámozás után apró kockákra vágjuk. A füstölt szalonnát felkockázzuk és zsírjára sütjük. A pirított szalonnát szűrőkanállal kivesszük, félrerakjuk. A megmaradt zsírban megpirítjuk a tésztát. Hozzátesszük a nagyon apróra vágott vöröshagymát. Kicsit még pirítjuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. Felöntjük meleg vízzel, megfűszerezzük, beletesszük a csicsókát és a sült szalonnakockákat. Forrás után takarékon főzzük, amíg a tészta a megpuhul.

CH: 17,5 g
GI: 30

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.